7 Ázsiai játék ingyen ǀ Játsszatok kaszinós játékokat ingyen

ÁZSIAI JÁTÉKOK

 • Bai shi
  Bai shi
 • Fei cui gong zhu
  Fei cui gong zhu
 • Fei long zai tian
  Fei long zai tian
 • Ji xiang 8
  Ji xiang 8
 • Magical stacks
  Magical stacks
 • Sun wukong
  Sun wukong
 • Zhao cai jin bao jackpot
  Zhao cai jin bao jackpot
google

JÁTSSZATOK SZÓRAKOZÁSBÓL ÁZSIAI JÁTÉKOKAT! PRÓBÁLJÁTOK KI DEMO ÜZEMMÓDBAN A ÁZSIAI ONLINE JÁTÉKOKAT! NINCS SZÜKSÉG TELEPÍTÉSRE, SEM REGISZTRÁCIÓRA.

Ismerkedjen meg a távol-keleti online játékokkal

Az ázsiai kialakítású és ázsiai témájú online játékok divatosak. Sok szerencsejáték-oldal különféle típusú ázsiai online kaszinó játékokat kínál, mint például a pachinko, a mahjong, a sic bo és más ázsiai témájú nyerőgépek. Az online pachinko-ban például a játékosoknak el kell fogniuk a gépen elguruló golyókat, hogy nyereményeket nyerjenek. Az Online Mahjong megköveteli, hogy a játékosok kitöltsék a lapokat a nyereményért egy számítógéppel vagy más online játékossal szemben. A Sic Bo online változatában a játékosok dobják a kockákat, és nyereményeket nyernek a győztes kombinációkra jutásért. Ezek és más példák azt mutatják, hogy a szerencsejátéknak hosszú hagyományai vannak Ázsiában. A hagyományos nyugati játékok mellett számos szerencsejáték-webhely és kaszinó kínál választékot online ázsiai online kaszinó-játékokból, például pachinko, mahjong és sic bo. A következőkben többet megtudhat a legnépszerűbb ázsiai online szerencsejátékról.

Pachinko

Japánból származó Pachinko egy népszerű ázsiai szerencsejáték, amely megtalálható a kaszinókban. Az online Pachinko játékban a játékosok golyókat lőnek egy gépbe. Ezek aztán átgurulnak a sűrű csapszeg erdőben. A játékosoknak minél több labdát kell elkapniuk a tollakkal, hogy nyereményeket nyerjenek.

Mahajong

A Mahjong egy hagyományos kínai játék, amelyben négy játékos ül egy asztalnál. Viszont a játékosok soronként mozognak és eldobják a cserepes sorozatokat, hogy négy vagy öt lapkát egyesítsenek. Az online mahjong játékosoknak általában teljes lapkákat kell összeszerelniük, hogy nyerjenek díjakat, miközben a számítógéppel vagy valódi játékosokkal játszanak. Mahjongot online játszhatsz szerencsejáték-webhelyeken szórakozásból vagy valódi pénzből.

Sic Bo

A Sic Bo egy másik népszerű kaszinó játék Kínából. Számos kaszinó kínálja a Sic Bo online verzióit, ahol a játékosok három kockát dobnak, és bizonyos eredményekért kifizetést kapnak. A Sic Bo Online játékban a játékosok számítógépes kockahalmazt dobnak, és nyereményeket nyernek azért, ha nyert kocka kombinációkra jutnak.

Ázsiai témájú rések

A klasszikus asztali játékok mellett számos kiváló minőségű slot is az ázsiai kontinensen származik. Azok a játékosok, akik ázsiai online kaszinójátékokat akarnak játszani, rengeteg választási lehetőséget találnak a legtöbb szerencsejáték-oldalon. Az olyan ázsiai játékok, mint a Sic Bo, a Mahjong, a Pachinko és mások, népszerűek a játékosok számára. Ezenkívül az online kaszinók gyakran kínálnak ázsiai témájú nyerőgépeket, olyan címmel, mint Bruce Lee Slot, Geisha Wonders Slot és Emperor’s Garden Slot. Ha távol-keleti ihletésű témákkal rendelkező ázsiai játékgépeket szeretne játszani, tekintse meg a legjobb ázsiai nyerőgépek listáját.