12 Bingo játék ingyen ǀ Játsszatok kaszinós játékokat ingyen

BINGO JÁTÉKOK

 • Bingo bonanza
  Bingo bonanza
 • Bingo classic
  Bingo classic
 • Electro bingo
  Electro bingo
 • Extra bingo
  Extra bingo
 • Mayan bingo
  Mayan bingo
 • Pharaoh bingo
  Pharaoh bingo
 • Pop bingo
  Pop bingo
 • Rainforest magic bingo
  Rainforest magic bingo
 • Samba bingo
  Samba bingo
 • Sassy bingo
  Sassy bingo
 • Super bonus bingo
  Super bonus bingo
 • Sweet alchemy bingo
  Sweet alchemy bingo
google

JÁTSSZATOK SZÓRAKOZÁSBÓL BINGO JÁTÉKOKAT! PRÓBÁLJÁTOK KI DEMO ÜZEMMÓDBAN A BINGO ONLINE JÁTÉKOKAT! NINCS SZÜKSÉG TELEPÍTÉSRE, SEM REGISZTRÁCIÓRA.

Az online bingó játékok egyre népszerűbbek. Számos változatban kaphatók, például Halloween Bingo, Quingo Bingo, Keno és Las Vegas. Itt rengeteg ingyenes bingó verzió található kiváló grafikával és technikai kivitelezéssel. Emlékeztetnek az izgalomra és a szórakozásra otthon, az iskolában vagy a kaszinóban. Az alábbiakban részletes információkat találhat a modern online bingó játékokról.

A bingó így működik

A bingó játék ötlete eredetileg Spanyolországból származott. Ma azonban a játék különösen népszerű a Fülöp-szigeteken és az USA-ban. Bingózáskor kap egy kártyát, amelyre különböző számok vannak nyomtatva. Ezután véletlenszerű számok kerülnek behívásra, amelyeket összehasonlít a papírlapon szereplő számokkal. Ha létező számot említenek, akkor be kell jelölnie a jegyére. Aki képes volt mind az öt számot vízszintes vagy függőleges sorban megjelölni, az nyer, és ezt a „Bingo” kiáltással jelenti be.

Játssz bingót online

A bingó játék bizonyos helyeken annyira népszerű, hogy egész bingó termeket hoztak létre, amelyekben nagy pénznyereményeket játszanak. A játékot televíziós közvetítésekhez is adaptálták. Most bingót játszhat bárhol okostelefonján vagy más mobileszközön. Az online kaszinókban és az online játékszolgáltatókban számos különféle bingó változat található. Mindannyiukban az a közös, hogy sok izgalomra és szórakozásra számíthat.

Modern Bingo verzió

A modern online bingó verziókat számítógéppel generált ellenfelekkel vagy valódi ellenfelekkel játszhatod. Stílusos grafikával és klasszikus hangzással győznek meg arról, hogy valódi kaszinó érzés keltsen. Ez különösen igaz a Las Vegas-i bingóra. De a szezonális adaptációk, például a Halloween Bingo, kreatív és vicces grafikával is előállnak. Egyes verziók, például a Quingo Bingo, lenyűgöző extrákat és nyereményeket kínálnak.

Bingó és keno

A Kenó az egyik leghíresebb bingováltozat, amelyet főleg Ázsiában játszanak. Fogadsz bizonyos számokra vagy egy és 80 közötti számsorozatokra. Ezután 20 számot húzzunk és hívunk. A nyeremény a fordulónkénti találatok számától és a tét nagyságától függ. A Kenót Kínában fejlesztették ki. A legenda szerint a lottójátékot a kínai nagy fal finanszírozására találták ki. Az online kaszinók és az online játékszolgáltatók a Keno különböző verzióinak széles választékát kínálják, amelyek szórakozásból virtuális pénzzel vagy valódi pénzzel játszhatók. Távol-keleti hangulattal és harmonikus hangzásvilággal győznek meg. Fedezze fel az okostelefonokhoz és más mobileszközökhöz tartozó modern bingó és keno játékokat.