4 Craps játék ingyen ǀ Játsszatok kaszinós játékokat ingyen

CRAPS JÁTÉKOK

 • Craps
  Craps
 • Craps
  Craps
 • Craps
  Craps
 • Craps
  Craps
google

JÁTSSZATOK SZÓRAKOZÁSBÓL CRAPS JÁTÉKOKAT! PRÓBÁLJÁTOK KI DEMO ÜZEMMÓDBAN A CRAPS ONLINE JÁTÉKOKAT! NINCS SZÜKSÉG TELEPÍTÉSRE, SEM REGISZTRÁCIÓRA.

A Craps egy amerikai kockajáték. Időközben azonban Európában is elterjedt, és ebben az országban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A Craps kiválasztott kaszinókban kínálkozik, de mindenekelőtt az online kaszinókban. Ennek a kockajátéknak az az előnye, hogy a játékosok nem egymás ellen fogadnak, hanem együttesen a kaszinó ellen. Ez a lehetőség állandó és valós esélyt ad a győzelemre. Azt is meg kell említeni, hogy egyes kaszinók bónuszt kínálnak ehhez a játékhoz. A kifizetési százalékok azonban a kaszinókon belül változhatnak.

Online Craps az online kaszinóban » Így nyerhet sok pénzt ma!

A Craps, néha Craps Shooting vagy Seven Eleven néven, minden idők egyik legnépszerűbb szerencsejátékává vált az Egyesült Államokban. Európában viszont jelenleg még mindig hiánypiac. Ez változni fog! Amióta az online kaszinók felugrottak a craps vonatra, a kockajáték Németországban is egyre népszerűbb. A szabályok megismerése után egyre több résztvevő reméli, hogy stratégiai előnyt szerez. Szeretnénk befogadni leendő és tapasztalt szakértőket is: nem csak a játékmenetbe és a tippekbe keveredünk, hanem olyan betét nélküli bónuszt is kínálunk, amely a felhasználói fiókot 10 euróval tölti meg, amint regisztráltad!

Ezért érdemes online crapsokat játszani

Minden olvasónk töltsön legalább egy estét a regionális kaszinóban. A báj és a légkör önmagukért beszél – és garancia a jó szórakozásra, reális kilátással a nagy sikerre! Egyértelmű azonban, hogy nagyon kevés játékos rendelkezik a szükséges időtartalékkal ahhoz, hogy rendszeresen bekapcsolódhasson hobbijába. A munka és a családi élet elég stresszes. Ráadásul nem olyan könnyű mindig figyelni a nyitvatartásra, vagy ha kéznél van a megfelelő szekrény. Ha anélkül szeretne crapsot játszani, hogy alaposan fel kellene készülnie, akkor nagyon örülnénk annak, ha az online kaszinót ajánlanánk Önnek. A játék szórakozása megegyezik, ugyanúgy, mint a győzelem esélye! Még a pixel konverzióknál is gyorsan felvidulhatja első sikerét.

Az internetes játékkönyvtárak egyedül az elmúlt években nagy előrelépést tettek. Ami egykor alig felismerhető képpontok összevonásaként kezdődött, mára milliárd dolláros iparággá vált. A különböző online craps variációk valósághűnek tűnnek, hiteles hangzásvilág kíséri őket, és azonnal kifizetik, ha nyertél. Alig néhány másodperc múlva már nem érzi úgy, mintha csak a számítógép mellett ülne. Lehetőségei ugyanazok, mint a kaszinóban. Ön meghatározza a tétjét, leteszi a tétjét – és egy rövid pillanat múlva tudja, hogy számíthat-e a jóváírásra. Más játékosok nélkül a fordulók gyorsan mennek végig a színpadon. Csak egy perc alatt többször is kitöltheti költségvetését!

Az a tény, hogy ennyi online kaszinó verseng a figyelmedért, elsőre elsöprőnek tűnhet, de teljes hasznodra válik. Végül is a szolgáltatók minden eddiginél keményebben dolgoznak azért, hogy hosszú távon inspiráljanak minden craps játékost. Ne féljen megállni a versenyen és megtalálni a legjobb internetes megvalósításokat! Ezen felül egyébként többször is gyűjthet egy craps bónuszt.

Hogyan játsszák az online crapsokat?

A Craps egy kezdő számára bonyolultnak tűnhet. De különösen azok a játékosok, akik már kiadták a gőzt a rulettasztalnál, helyesen becsülik meg, hogy az első benyomás megtévesztő. Amilyen zavaros a tabló kinézete, a vízforraló játékának alapvető aspektusai néhány pillanat múlva internalizálódnak.

Az online crapsokat ugyanazokkal a szabályokkal játsszák, mint a földi kaszinók napirendje. Aki már szerzett tapasztalatot, az azonnal nyereségesen mérlegbe dobhatja. Közben azt javasoljuk a kezdőknek és a kezdőknek, hogy egyelőre használják az ingyenes szórakoztató módot. Abban, hogy kizárólag játékpénzzel játszanak, pénzügyi kockázat és a tudatlanság által okozott pénzvesztés esélye nélkül. A valódi pénzt csak akkor szabad kockáztatni, ha nincs több kérdés a játékkal kapcsolatban. Jobb félni, mint megijedni!

Az alapok

A gagyi játék célja, hogy vagy legyőzze a kereskedőt a megfelelő összeggel, vagy pedig, mint a rulettben, helyes előrejelzést adjon. A kifizetést ezután a siker valószínűségétől függően számítják ki. A forduló azzal kezdődik, hogy a résztvevő játékosok meghatározzák a tétjüket. A szokásos szabványok érvényesek: ha sokat kockáztat, akkor sokat nyerhet – de mindent ugyanolyan gyorsan elveszíthet! Ezért azt javasoljuk, hogy csak olyan kockázatokat vállaljon, amelyek elviselését könnyen elviselheti. Szerencsejáték esetén nem garantált a nyeremény. Nem számít, mennyi tapasztalatot szereztek, és mennyire jó lehet a saját szemléletmódja.

Azt a játékost, akinek sora van, lövőnek hívják. Mozgásba hozza a két kockát, és csak egy pillanattal később gazdagabb lehet a pénznyerésért. A következő lehetőségek jelenhetnek meg az első dobáskor:

– Ha a lövő 7 vagy 11 pontot ér el a kockapárral, az természetesnek számít. Azonnal nyer, vagy vagy újra játssza a kockát anélkül, hogy elfogadná a fogadást, vagy továbbadja azokat a jobb oldalán ülő résztvevőnek. Mivel statisztikai szempontból a 7 a leggyakrabban eltalált szám, a nyerési esély jó mind a kezdőknek, mind a szakértőknek.

– Pont az ellenkezője fordul elő az úgynevezett baromságokkal. Ha a játékos megkapja a valószínűtlen 2., 3. vagy 12. számot, a bank nyer. Nem vádolhatja külön vereséggel a vereséget, és más módon sem kérdőjelezheti meg. A ruletttől eltérően nincsenek olyan kivételek, amelyekben a veszteség felére csökken.

– Az összes többi szám leír egy pontot. Ha 4, 5, 6, 8, 9 vagy 10 szemet ütnek meg, a lövőt leállítják, hogy másodszor is mozgásba hozza a kockát. Addig sem ő, sem a bank nem nyert. A sztochasztika azonban most a kereskedőt részesíti előnyben.

A második dobásnál a gagyi szabályok kissé eltérnek. Az almokat az alábbiak szerint osztályozzuk:

– A lövő megnyeri a fogadást, ha megismétli a lényegét. Például, ha 6 szemmel váltotta ki, akkor újra meg kell gördítenie őket, ha sikeresen akarja befejezni a kört.

– A dobással ellentétben a bank most abban reménykedik, hogy a legesélyesebb 7-es számot fedezik. Ha ez megtörténik, a kereskedő nyer – és vele minden résztvevő, aki rá fogad.

– A kocka újra gurul, ha sem a pontot, sem a 7-et nem gurítják. Átlagosan minden kör körülbelül három-négy dobást végez, amíg az eredmény egyértelműen meghatározva van.

A fogadási lehetőségek

A Craps számtalan online kaszinóban érhető el. Mivel a megvalósításokat különböző szoftvercsapatok adják, a felajánlott fogadások eltérhetnek egymástól. Bemegyünk a legnépszerűbb fogadásokba, és elmagyarázzuk neked, mennyire jó esélyeid vannak a nyerésre!

Pass: Hisz abban, hogy a lövő nyer a dobásával? Akkor azonnal meg kell fogadnia Passszal, hogy természetes vagy két pontot fog elérni. A siker esélye 49,29 százalék. A bank minimális, mindössze 1,41 százalékos házelőnyt tart fenn. A passz kétszer olyan jövedelmező, mint egy egyszerű tét a rulettben!

Ne passzol : Itt pontosan az ellenkezőjére tippel! Reméled, hogy a bank kihasználja és megnyeri a játékot. Sikere valószínűsége 49,30 százalék. Számos online kaszinóban a fogadást 1: 1 arányban fizetik ki, hasonlóan a bérlethez, így a téted megduplázódik. Előfordulhat azonban, hogy bizonyos szolgáltatók kis jutalékot tartanak vissza, például a Baccarat esetében.

Gyere : A passzfogadáshoz hasonlóan a Gyere csak akkor zárul le, amikor a kör már fut. Ön gyakorlatilag arra tippel, hogy a játékos eléri a 7-et vagy a 11-et, ami természetes. Teljesen független attól, hogy még ebben az esetben sem használhat többé. A bank előnye ezzel a fogadással szintén csak 1,40 százalék.

Ne gyere : A Ne adja át a Pass ellentéte, a Ne jöjjön a Gyere ellentéte. Ha a forduló legalább a második dobásba megy, akkor 1: 1 kifizetési aránnyal nyer, ha a lövő 2 vagy 3-at talál – vagy a játékot 7-gyel zárja a győzelem előtt. Az egyetlen kivétel: a 12. számú döntetlen születik. Akkor nyersz, amikor a lövő veszít!

Odds fogadások : Ezek a fogadások házelőny nélkül is megadhatók. A játékosok elkötelezik magukat bizonyos összegekért, amelyeket korrekt eséllyel kínálnak. Szorzó fogadások lehetségesek a 4., 5., 6., 8., 9. és 10. összegre. A kifizetés megfelel a valószínűségnek. Például a 6. és a 8. összeget 6: 5-ös szorzóval kínálják, míg a 10-et 2: 1 arányban kínálják.

Előzetes fogadás: Itt is úgy dönt, hogy egy bizonyos számot lefed. Például a Field banki előnye (2, 3, 4, 9, 10, 11 vagy 12 fogadása) csak 5,6 százalék.

Tétek leadása : A kijutás előtt szabadon fogadhatsz el gyors tétet, mielőtt a 7-est eltalálnád. Csakúgy, mint az odds fogadásoknál, a 6. és 8. összeg is különösen ajánlott.

Tétek vásárlása : Megfelel a fogadásoknak, de jobb kifizetési százalékkal. A fogás: a bank öt százalékos jutalékot tart fenn. A vételi fogadás érdemes a 4. és 10. összegű helyfogadáshoz képest.

Lay fogadások : A vételi fogadások ellentéte, mivel arra tippelsz, hogy a 7-et el fogják érni a teljes tét előtt. 4. és 10. fizetés, ha a bank előnye 2,4 százalék a 2: 3 arányú győzelem valószínűségével.

Online craps okostelefonokon, mobiltelefonokon és táblagépeken

Az online kaszinók vezetik az utat, és továbbra is alkalmazkodtak a zeitgeisthez. Tehát nem csoda, hogy ugyanolyan egyszerű elindítani az online gagyikat a mobiltelefonján. Tehát nem függ sem a következő legjobb kaszinótól, sem az asztali számítógéptől vagy notebooktól. Bár a kisebb képernyők kezelése kissé kalandos lehet, hamarosan megszokta. Azok, akik rendszeresen gépelnek okostelefonjukon, gyorsan eligazodnak, és bármikor online fogásokra fogadhatnak, amikor csatlakozhatnak az internethez. Sok szerencsejáték-platform esetében már nem is szükséges alkalmazást letölteni. A játékosok kényelmesen játszanak a böngészőben, és néhány másodperc múlva inicializálják a játékokat.

Craps, bárhol is van kedved crapsot játszani – milyen jól hangzik ez? És ez a szó legvalószínűbb. Mivel okostelefonod mindig rendelkezésre áll, és sok esetben létrejön a WiFi kapcsolat, az online játékot éjjel-nappal szabadon átadhatod. Talán unatkozik az ebédszünetben, vagy szeretne egy gyors kört játszani, mielőtt hazamegy, hogy aztán minél több ideje maradjon a gyerekekre. Nem számít, hogy csak öt percnyi online vacakot játszol, vagy órákat töltesz a hobbiddal, mert párod és utódod nincs otthon. A vacakokat nyitvatartási idő és megfelelő ruha kiválasztása nélkül játszik – akár éjfélkor, akár vasárnap a fürdőkádban pihenve.

Online Craps GYIK - Kérdések és válaszok

Ne aggódjon, ha a szabályok elsőre kissé túl bonyolultaknak tűnnek. Miután kipróbálta a crapsokat, gyorsan beleszeret a dinamikus és rendkívül sokszínű szerencsejátékba. Saját tapasztalataink alapján tudjuk, hogy érdemes rendszeresen eljönni a virtuális asztalhoz, és fogadni az osztóra vagy a játékosra. Minden fordulónak megvannak a maga egyedi trükkjei – függetlenül attól, hogy Ön maga dobja-e fel a kockát, vagy csak abban reménykedik, hogy a beírt eredmény meg fog valósulni. Azt is tudjuk, hogy tippjeink és trükkjeink elolvasása után a kérdések megválaszolatlanok maradhatnak. Ezért szeretnénk válaszolni rájuk ezen a ponton!

Az online craps biztonságos és átlátható?

Honnan tudhatom meg, hogy engem nem csalnak meg az online vacakok? Ez a gondolat szinte kötelezőnek tűnik, a szoftver bevezetésének köszönhetően soha nem teljesen világos, hogy a véletlenszám-generátor egyáltalán működik-e, vagy nem eredményez előre meghatározott eredményt. Mindazonáltal mindent egyértelműen megadhatunk: Az Európai Unióban vagy akár Schleswig-Holsteinben engedélyezett online kaszinókban a műszaki finomságokat független szakértők folyamatosan ellenőrzik. Ahogy sok vállalat kiadja a rulett állandóságát, örömmel jegyezheti fel, hogy mely számokat találja el. Gyorsan rájön, hogy az 1 és 6 közötti értékek azonos valószínűséggel fordulnak elő! Az online craps biztonságos, tisztességes, átlátható és komoly.

Melyik stratégiát használom mindig a győzelemhez?

Szeretnénk elmondani, hogy a szarok miatt egy csapásra megváltoztatja az életét, és csak nyerhet. Márpedig a neves online kaszinók nagy száma önmagában bizonyítja, hogy ez nem így van. Mindannyian léteznek, mert feketében vannak, és tudják, hogyan kell hatékonyan használni a ház élüket. Mégpedig azzal, hogy folyamatosan kínáljuk nekünk a legjobb és legjövedelmezőbb játékokat! Nincs olyan stratégia, amely segíthet abban, hogy biztosan sikerüljön a crapokban. A szabályrendszert egyáltalán nem úgy tervezték, hogy előnyben részesítse a játékosokat. Bárki, aki érdeklődik, ne feledje, hogy a craps szerencsejáték. Mondd: Ez Fortuna segítségétől függ. Sok pénzt nyer, de ugyanannyit veszíthet. A szórakozás, az izgalom és az izgalom garantált!

Craps játszható az élő kaszinóban?

Live Casinos sind der Trend der Stunde. Statt sich in die lokale Spielbank zu begeben, zocken Glücksspielverwöhnte einfach daheim mit echten Dealern und Croupiers! Live-Dealer-Spiele stehen mittlerweile in fast jedem Online Casino zur Auswahl – je nach Software-Entwickler sogar mit einem großen Portfolio. Doch während Blackjack, Roulette und Baccarat obligatorisch angewählt werden können, mangelt es häufig an Craps. Zugegeben: Es ist etwas schwieriger, einen würfelnden Spieler zu simulieren. Unmöglich ist es aber nicht! Wir hoffen dementsprechend darauf, diesen Absatz schon in wenigen Monaten streichen zu können. Craps gehört ohne jeden Zweifel auch in jedes gut aufgeräumte Live Casino! Stilecht mit einer ruckelfreien Webcamübertragung, einem geschulten Dealer und den bekannten Gewinnchancen.

Wann erfolgt die Auszahlung meiner Gewinne?

Noch wichtiger als das Gewinnen von Echtgeld ist die Auszahlung. Schließlich möchtest Du Dich nicht nur darüber freuen, der Wahrscheinlichkeitsrechnung getrotzt zu haben. Du möchtest gleichzeitig das echte Geld auf Deinem Bankkonto wissen! Online Casinos bemühen sich darum, die Gewinnbeträge schnellstmöglich auszuzahlen. Normalerweise nimmt der Prozess mit allem drum und dran etwa zwei bis fünf Werktage auf sich. Mit der Unterstützung von eWallets wie Skrill und Neteller kann der Prozess deutlich beschleunigt werden. Wir raten Dir, Dein Benutzerkonto frühzeitig zu verifizieren. Die Anbieter stellen somit sicher, dass sich ausschließlich Volljährige auf der Plattform anmelden und Kunden ihren Transaktionen unkompliziert zugeordnet werden können. Sollte es nicht möglich sein, eine Auszahlung zu beantragen, hast Du vielleicht noch nicht die Umsatzbedingungen potentiell genutzter Boni erfüllt.

Wie sichere ich mir einen Online Craps Bonus?

… womit wir auch schon beim Thema wären! Die kostenlosen Runden gewährleisten einen risikofreien Start. Doch der Nachteil ist selbsterklärend: Es ist unmöglich, mit ihrer Hilfe echtes Geld zu gewinnen. Greifst Du hingegen auf eine Werbeaktion zurück, ist es Dir sehr wohl erlaubt, einen Echtgeldgewinn einzustreichen. Du drehst nicht kostenlos, sondern aufs Haus! Anhand der Boni und Promotionen erkennst Du, wie ernst es einem Anbieter ist, neue und loyale Kunden anzusprechen. Der Bonus bei der ersten Einzahlung hat sich allein deshalb fest etabliert. Noch besser wird es mit einem No Deposit Bonus, der schon vor einer Transaktion gutgeschrieben wird. Damit Du Craps besser kennenlernen kannst, haben wir ein besonderes Präsent für Dich auf Lager. Dank casino-online.de startest Du umgehend mit 10 Euro gratis! Die einzige Voraussetzung: Du registrierst ein Echtgeldkonto – das selbstredend mit keinerlei Verpflichtungen einhergeht.