Használati feltételek

google

Használati feltételek

Jogi nyilatkozat

Felelősség a tartalomért

Szolgáltatóként felelősséggel tartozunk ezen oldalak saját tartalmáért az általános törvényeknek megfelelően, a német telemédiatörvény 7. cikkének (1) bekezdésével összhangban. A TMG 8–10. §-a szerint szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek figyelemmel kísérni a továbbított vagy tárolt harmadik felektől származó információkat, illetve az illegális tevékenységre utaló körülményeket kutatni. Az információk felhasználásának az általános törvények szerinti eltávolítására vagy letiltására vonatkozó kötelezettségek változatlanok maradnak. A felelősség e tekintetben csak attól az időponttól lehetséges, amikor tudomást szerezünk egy konkrét jogi szabálysértésről. Amint tudomást szerezünk az ilyen jogsértésekről, ezt a tartalmat azonnal eltávolítjuk.

Felelősség a linkekért
Ajánlatunk külső, harmadik felektől származó webhelyekre mutató linkeket tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért nem vállalunk felelősséget a harmadik féltől származó tartalomért. Az oldalak megfelelő szolgáltatója vagy üzemeltetője mindig felelős a linkelt oldalak tartalmáért. A linkelt oldalakon a hivatkozáskor ellenőrizték az esetleges jogi szabálysértéseket. A link létrehozásakor nem található illegális tartalom. A linkelt oldalak tartalmának állandó ellenőrzése nem ésszerű a törvénysértés konkrét bizonyítéka nélkül. Amint tudomást szerezünk a jogsértésekről, azonnal eltávolítjuk az ilyen linkeket.

Szerzői jog

A weboldal üzemeltetője által létrehozott ezen oldalak tartalmára és műveire a német szerzői jogi törvények vonatkoznak. A sokszorosításhoz, a feldolgozáshoz, a terjesztéshez és a szerzői jogi törvények határain kívül eső bármilyen felhasználáshoz az adott szerző vagy alkotó írásbeli beleegyezése szükséges. A weboldal letöltése és másolása csak magáncélú, nem kereskedelmi célokra engedélyezett. Amennyiben ezen a webhelyen nem az üzemeltető készítette a tartalmat, harmadik felek szerzői jogait betartjuk. Különösen harmadik felek tartalmát jelölik meg ilyennek. Ha ennek ellenére tudomására jut egy szerzői jog megsértése, kérjük, hogy erről értesítsen minket. Ha tudomást szerezünk jogsértésekről, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmakat.