Fizetési módok az online kaszinók befizetésére és felvételére

bank-transfer
Bank transfer
Click2Pay
clickandbuy
Clickandbuy
ukash
Ukash
giropay
Giropay
entropay
Entropay
EPS
payforit
Pay for it
Abaqoos
diner-club
Diner Club
ideal
Ideal
instadebit
Instadebit
sofort
Sofort
Webmoney
Card
skrill
Skrill
paypal
PayPal
paysafecard
Paysafecard
google

Még akkor is, ha a játék szórakozása fokozatosan áttér az internetre, a Spielo látogatásának egyszerűsége a sok szerencsejáték iránt érdeklődő ember kiütési kritériuma. Különösen a hosszú ideje játszó játékosok számára az érmék bedobása egyszerűen egy kellemes este része – nem is beszélve arról az egyszerű lehetőségről, hogy az egyenesen haladáshoz pénzt vehetnek fel a játékkönyvtár munkatársaitól. vissza a szerencsés vadászatra .

A játékiparnak nem mindig sikerült bejutnia a virtuális világba. Alig két évtizeddel ezelőtt az online portálok alig tudták beváltani a nevüket. A játékok pixeles balesetekre hasonlítottak, a szolgáltatók többsége kétes volt – és mellesleg több napba is beletelt, mire a banki átutalás megvalósítható és jóváírható . Az ezredforduló előtti bizonytalan kezdeti helyzet még arra késztette a házbankokat, hogy következetesen elutasítsák az online kaszinókban elhelyezett betéteket, hogy ne kelljen utána aggódniuk a csalódott játékosok miatt.

Szerencsére ma már nem léteznek ilyen jellegű aggodalmak és félelmek. Minden online kaszinó biztonságos és elismert lehetőségek sokaságát kínálja , amelyek gyors kezdéssel segítik az utat a jackpot felé ! A jó áttekintés érdekében honlapunkon bemutattuk az összes releváns tranzakciós lehetőséget, hogy se kívánságok, se kérdések ne maradjanak megválaszolatlanul. Egyébként: Magától értetődik, hogy csak a legjobb online kaszinókat mutatjuk be platformunkon!

Biztonságos, jó hírű és átlátható fizetési módok az online kaszinóban

A szerencsejáték megalapozta az internetet és szabályozta magát . Míg a régi évezredben még mindig kérdéses volt, hogy a játékosok egyáltalán találkozhatnak-e méltányos eséllyel, ma már szigorú kötelezettségek és tesztek vannak, amelyeket gyakran az Európai Unió zászlaja alatt hajtanak végre . Az állami szerencsejáték-bizottság figyelmen kívül hagyja az átlátható tranzakciókat, és ily módon biztosítja, hogy egyetlen játékosnak sem kell negatívan aggódnia.

A legtöbb online kaszinó már gólt szerez 40 különböző tranzakciós opció val, amelyek minden ízlésnek megfelelnek. Tehát teljesen Önön múlik, hogy inkább hitelkártyát szeretne használni, névtelen előre fizetett kártyát vásárol, vagy akár bízik az eWallet szolgáltató további ügyfélvédelmében. A kívánt módszertől függően néhány másodpercen belül elkezdheti az első játékot és kihívhatja a szerencse istennőjét!

Pénz befizetése banki és azonnali átutalással

Más országokban ez már nem a nap rendje, de továbbra is népszerű a német ajkú régiókban: a klasszikus banki átutalás. Kissé göröngyös kezdet után minden játékos szabadon kitöltheti a hagyományos átutalási űrlapot, és átadhatja azt a legközelebbi banknak. Más módszerekkel ellentétben nincs szükség harmadik fél szolgáltatóra , és a sebesség is drámai módon megnőtt. A Sofortüberweisung nem hasonlítható össze tiszta banki átutalással, de hasonló alapokon nyugszik . Nevéhez híven csak néhány pillanatba telik a pénz összekapcsolása és átutalása.

Milyen előnyökkel jár a hitelkártya az online kaszinókban?

A hitelkártya azonos, klasszikus megjelenésű. Manapság nincs internetes kaszinó anélkül, hogy a felhasználóknak több lehetőséget biztosítana. A német felhasználók számára legalább a Visa és a MasterCard aktiválva van . Egyes esetekben további hitelkártyák állnak rendelkezésre. Az előnyök és hátrányok szinte megegyeznek a banki átutalással – azonban a pénzátutalás gyorsabban indul meg . Más módszerekkel ellentétben opcionális az azonos hitelkártyára történő felvétel.

Átlátszó és biztonságos: Skrill és Neteller

Minden online kaszinó, amelyet ajánlani tudunk, a Neteller és a Skrill kínálatát kínálja. Nem csoda, hiszen a két e-pénztárca a világszerte legnépszerűbb tranzakciós módszerek közé tartozik . Nagy előny a magas névtelenség , amelyet a két vállalat garantál. Az eWallet szolgáltatók olyan közvetítő szolgáltatóként járnak el, amelyekbe a pénzt letétbe helyezik, mielőtt azt jóváírnák az online kaszinó felhasználói számláján. Még akkor is, ha a személyes adatokat legkésőbb a fizetéskor be kell gyűjteni, az érdekelt felek kételyei eleve lemondhatnak a banki adatok vagy akár hitelkártyaszámok megadásáról. Ezeket az információkat a Neteller és a Skrill védi.

Fizessen előre fizetett kártyákkal az online kaszinóban

Nem is olyan régen feltöltöttük mobiltelefonjainkat előre fizetett kártyákkal, hogy mindig biztonságos áttekintést kapjunk pénzügyeinkről . Ha a kártya üres volt, akkor újat kellett vásárolni, mielőtt újabb telefonhívást vagy SMS-t gépelt volna. A Paysafecard segítségével ez a módszer az online kaszinókban is népszerűvé válik. Különösen azok a játékosok profitálnak abból, akik pontosan meg akarják tudni, mennyi pénzt kockáztatnak, ha soha nem dobnak felesleges tőkét a mérlegbe. A Paysafecard megvásárolható bármely benzinkútnál és számos kioszkban . Természetesen nem fizetnek nekik.

A PayPal kaszinók a biztonságot és a megbízhatóságot képviselik

A PayPal kétségkívül különleges helyet foglal el az eWallet szolgáltatók között. A legtöbb új felhasználó csak a PayPal kaszinókra esküszik , mivel további biztonsági óvintézkedések kísérik őket. Különösen fontos: a volt eBay leányvállalat saját ügyfélvédelemmel rendelkezik , amelyet a kaszinó költségére számolnak és 45 napig áll a felhasználó rendelkezésére. Ha a letétbe helyezett pénzeszközök visszaélésének gyanúja igaznak bizonyul, az összegeket azonnal vissza lehet téríteni. A PayPal munkatársai vállalják, hogy megakadályozzák a csalást, és kétség esetén a játékos oldalára lépnek.

Miért nem kínál minden online kaszinó PayPalt?

A találékony játékosok észreveszik, hogy nem minden platformon van integrálva a PayPal, bár a harmadik fél szolgáltatója magas szintű ügyfélvédelemről ismert. Ez nem azért van, mert az operátorok ellenállnak a közvetett befolyásolásnak. Ehelyett a PayPal felettesei néhány évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy megnehezítik az alapvető együttműködést a játék szolgáltatóival . Időközben egyéni teszt re kerül sor, amely időnként nagyon sokáig tarthat. Azok az online kaszinók, amelyek egyszerre rendelkeznek póker- vagy sportfogadási platformmal, élvezik a legnagyobb és legjobb lehetőségeket.

Kétesek az online kaszinók PayPal nélkül?

Akár a kormányzati előírások miatt, akár nem lehet betörni és kifizetni a PayPal-nál, az nem törött láb. Ennek ellenére az üzemeltetők biztonságosan, komolyan és átláthatóan működnek. A többi tranzakciós lehetőség nem biztos, hogy ugyanazt a jó szolgáltatást kínálja, de hasonlóan hibátlanul és kockázatmentesen működik. Egy felhasználónak sem kell tartania attól, hogy a betétei és a pénzfelvételei kudarcot vallanak. Épp ellenkezőleg, támaszkodhat sok kiváló minőségű alternatívára , amelyek most már minden kaszinóban vannak raktáron.

Melyik tranzakciós módszer a legjobb?

Mint oly gyakran, a saját ízlése dönt! Mivel ma már nagyon sokféle módszer áll rendelkezésre, teljes mértékben rajtad múlik, hogyan akarod befizetni és felvenni a pénzedet. Éjjel-nappal támaszkodhat rá, hogy izgalmat, szórakozást és izgalmakat egyformán tapasztaljon . A sok portfólió óriási kifizetési kvótákat garantál – és újra és újra bebizonyítja, hogy a progresszív jackpot álma valóra válhat . Bármilyen kicsi is az esély, matematikailag és százalékban kifejezve. Ha további információkat szeretne kapni, azokat közvetlenül a platformunkon találhatja meg. A regisztráció az online kaszinóban ekkor már csak néhány kattintás!