7 Keno játék ingyen ǀ Játsszatok kaszinós játékokat ingyen

KENO JÁTÉKOK

 • Jackpot keno
  Jackpot keno
 • Keno
  Keno
 • Keno
  Keno
 • Keno
  Keno
 • Keno
  Keno
 • Keno lab
  Keno lab
 • Kenotronic
  Kenotronic
google

JÁTSSZATOK SZÓRAKOZÁSBÓL KENO JÁTÉKOKAT! PRÓBÁLJÁTOK KI DEMO ÜZEMMÓDBAN A KENO ONLINE JÁTÉKOKAT! NINCS SZÜKSÉG TELEPÍTÉSRE, SEM REGISZTRÁCIÓRA.

Kenó - Így játsszák

A lottójátékok az egész világon népszerűek. Teljes jackpotot és milliók megnyerésének esélyét kínálják azok számára, akik a megfelelő számokat választják. A rajzot mindig minden résztvevő izgalommal és várakozással várják. A Keno egy újfajta jövedelmező lottójáték, amelyet számos online kaszinóban kínálnak. A Kenó jobb esélyeket kínál, mint a többi lottó. Ezenkívül a sorsolásokra gyakrabban kerül sor. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kell játszani a Kenót.

Kenó: a játékszabályok

A Kenóban egy és 15 olyan mező közül választhat, amelyek megegyeznek az egy és a 80 közötti számokkal. Úgy működik, mint a szokásos lottójáték. Az összeg és a nyerés esélye attól függ, hány mezőnnyel játszik. Minden rajzon 20 számot rajzolnak ki. Ezután összehasonlíthatja az eredményt a borravalóval. Megfelelő mérkőzés esetén nyereményt kap. A lejátszott mezők számának esélyét előre közöljük.

Az online lottó nagyszerű eséllyel

A kenói nyerési arány az ellenőrzött négyzetek számától függ. Egy szám 3: 1 kifizetési arányt eredményez. Tehát ebben az esetben 3 dollárt kap az 1 dolláros jegyért. De ha 10 mezőre fogad, és öt vagy több találata van, akkor lényegesen magasabb profit vár. Tedd meg a jackpotot legalább 10 helyes számmal.

Kenó stratégiák

A nyerőszámokat véletlen generátorral határozzuk meg Kenóban. A nyerési esély minden jegy esetében azonos, tehát nincs valódi stratégia. A legtöbb játékos olyan számsort állít be, amelyet könnyen megjegyezhet, vagy amelynek különleges jelentése van számukra. Érdemes azonban előzetesen információt szerezni a nyereség lehetőségeiről a mezők számához viszonyítva. A Kenóban válasszon olyan számkombinációt, amelyre nem gyakran fogadnak. Így elkerülhető, hogy a nyeremény több játékos között fel legyen osztva, ha a számok holtversenyben vannak.

Keno a vezető online kaszinóknál

A lottójátékok, mint a Keno, egyre inkább jelen vannak az online kaszinókban. Gyorsan és egyszerűen kivitelezhetők, izgalmakat ígérnek minden döntetlennel. A Kenóban csak néhány helyes számmal lehet jelentős nyereményt aratni. Ezen felül lehetőség van egy teljes jackpot feltörésére is. A modern online kaszinókban gyakran választhat a különböző Kenó változatok között. Ezek grafikában és játékszabályokban különböznek. Így kiválaszthat egy verziót a győzelmi esélyek tesztelésére. Most regisztráljon az online kaszinóban, hogy kipróbálja a Kenót és más lottó játékokat.