1 Sicbo játék ingyen ǀ Játsszatok kaszinós játékokat ingyen

SICBO JÁTÉKOK

  • Sic bo dragons
    Sic bo dragons
google

JÁTSSZATOK SZÓRAKOZÁSBÓL SICBO JÁTÉKOKAT! PRÓBÁLJÁTOK KI DEMO ÜZEMMÓDBAN A SICBO ONLINE JÁTÉKOKAT! NINCS SZÜKSÉG TELEPÍTÉSRE, SEM REGISZTRÁCIÓRA.

A klasszikus ázsiai kaszinójátékok egyre több online kaszinóba kerülnek. Ez vonatkozik a régi kínai Sic Bo kockajátékra is. Hasonló Chuck-a-Luckhoz és Craps-hoz, és könnyen érthető szabályok jellemzik. A következőkben többet megtudhat az izgalmas Sic Bo kaszinó játékról.

A játék menete

A Sic Bo egy asztali játék három kockával. Először az asztalon található sok kocka kombináció egyikére fogad. Ezután a kockákat műanyag hengerbe helyezzük és erőteljesen rázzuk. Majd kihirdetik a forduló eredményét. A pontok számától függően a táblázat több pontja nyerhet. A nyereséget a kifizetési táblázat szerint kapja meg.

A Sic Bo tétje

A Sic Bo segítségével nemcsak a pipek pontos számára lehet fogadni. Inkább nagy számokra (11-17) vagy kis számokra (4-10) fogadhat. Ez minden esetben 2: 1 arányban. Ha nagy számra fogad, akkor csak akkor veszít, ha a kocka összege 11 vagy 18 alatt van. Ha kis számra fogad, akkor csak akkor veszít, ha a kocka összege meghaladja a 10-et vagy a háromot. Arra is lehetősége van, hogy páros és páratlan számokra fogadjon a Sic Bo-ban. Ezzel a fogadással a győzelem esélye még 1: 1 is.

A fizetési táblázat a Sic Bo-nál

Amikor a Sic Bo-ban a teljes kocka számra fogad, a következő nyereménytáblázat érvényes:

  • Négy és 17. összeg: esély: 50: 1
  • Ötödik és 16. összeg: esély: 18: 1
  • Hat vagy 15 összegzés: esély: 14: 1
  • Hét vagy 14. összeg: szorzó = 12: 1
  • Nyolc vagy 13 összeg: szorzó = 8: 1
  • Kilenc, 10, 11 és 12 összegzés: esély = 6: 1

Egyetlen fogadás a Sic Bo-ban

Egyetlen fogadással a Sic Bo-ban bizonyos szám megjelenésére egy és hat között fogad. Ha a három kocka egyikén jelenik meg, akkor az esély 1: 1. Ha a szám két kockán jelenik meg, akkor a 2: 1, és ha mindhárom kockán megjelenik az esély: 3: 1.

Hármas és kettős fogadás

A Sic Bo segítségével egyszeri tét mellett három- és kettős fogadásokat is tehet. Hármas tét esetén három azonos számra fogad. Például az összes kocka hármat mutat. Ezután 24: 1 arányú nyerési arány kerül kifizetésre. Kettős fogadás esetén arra fogadsz, hogy a három kocka közül kettőnek azonos száma lesz. Ebben az esetben az esély 8: 1.

Stratégiák Sic Bo-ban

A Sic Bo egy szerencsejáték, de van néhány bevált stratégia. A ruletthez hasonlóan a legjobb esély a nyerésre, ha kis és nagy, illetve páros és páratlan számokra fogad. A dupla és a hármas fogadás is nagyon népszerű. Fedezze fel a kínai Sic Bo kockajátékot a vezető online kaszinókban.